Israelisk telefonterror på Säkerhetsrådets bord

Efter de israeliska bombningarna i Beirut

Idag meddelar de största tidningarna i Libanon om att landet klagat hos säkerhetsrådet mot den israeliska telefonterrorn mot vanliga libaneser som blivit uppringda hemma, på mobilen eller fått sms som innehåller hot och där det framgår klart och tydligt att sändaren är Israel. De som svarat på telefonen hemma fick en chock när en dator läste upp ett meddelande som varnar dem för att sympatisera med Hizbullah med hot om ett liknande krig som det som skedde 2006. Av libanesernas reaktioner att dömma har hoten hittills haft exakt motsatt effekt.

Idag fick jag reda på att någon startat en blogg enkom för att hävda att jag hyllar barnamördare. Och när jag öppnade mitt mail fick jag meddelanden om hot mot mig och Jinge på hans blog.

Nu råkar det vara så att jag inte är rädd för döden för jag har berättat här att jag har blivit mördad av Israel och Israels lakejer ett antal gånger förut. Min kropp bär på både granatsplitter och en kula som jag fick i mig redan vid tioårsåldern. Jag tror inte att Jinge är särskilt ängslig av sig heller. Det som är provocerande är denna politik, denna attityd, hot och dödshot och dödande för att tysta sådana som talar om hur det egentligen ligger till. Till och med Israels mest obetydliga sympatisörer har fattat hur det brukar gå till. Och varje dödshot kommer bara att leda till att vi skriver ännu mer, och att vi blir fler. Det är så det funkar.

Det kommer man ingenvart med. Världen idag är helt annorlunda ut än den var 1948, 1967, 1982 etc… Både jag och andra, många många fler, kommer att tala om Israels förbrytelser och om jag eller Jinge försvinner så finns det fler, hundratusentals världen över. Jag tror inte att man kan hota ALLA till tystnad. Så är det bara.

 Assafir.com  Aljazeera.com  Jinge om dödshoten Svensson om Eklund

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Annonser

9 svar

 1. Dessutom är det tröttande. Jag skulle säkert skriva MINDRE om Israel om inte en massa idioter höll på och jävlades hela tiden. Men det är slödder som agerar, nu som alltid…

 2. Då får man vara tacksam över att de håller dig på dåligt humör, Jinge. 🙂

 3. Vill bara skicka en kram till er båda. bara att vässa pennan..

 4. […] DN12 SvD1234 Motbilder om militr upprustning Anna Wester om ockupation Svensson om Afghanistan Rawia Morra om Libanon […]

 5. 🙂

  Kram Anna!

 6. Helt rätt Rawia! Apartheid och raslagarna i Sydafrika föll av en orsak, och det var jag och mängder av min generation en del av, och det är jag oerhört stolt över. Nu ska nästa förtryckarregim falla. Det tar bara lite längre tid eftersom den här har fått folk att tro att de är en demokrati och att de är good guys. Men varje bloggpost, varje outande av en rasistisk sionist är ett steg på vägen, och tiden är på vär sida.

 7. —–BEGIN PGP SIGNED MESSAGE—–
  Hash: SHA256

  Nu fick jag just höra att ”jag” skrivit en kommentar på en annan
  blogg. Det är Omar Kalb ibn Kalb som har varit i farten igen. Det tycks
  som att folket på Israelkramarbloggen är trötta på att skriva en massa
  strunt på den egna bloggen och istället roar sig med att hota folk och
  jävlar på alla upptänkliga sätt. Man kanske får börja signera sina
  kommentarer…

  —–BEGIN PGP SIGNATURE—–
  Version: PGP Desktop 9.8.3 (Build 4028)
  Charset: utf-8

  wsBVAwUBSIONvzIe0I373LTCAQi7WAf/QNF0sUtHcWbGLYQar1IX7WhUGfU5GbsY
  zFARohnEj1R4zL+4OImqfFM6tX39XxWg92XRSxYlJYb42rSi0bn54MxQIkqnRl6r
  2te7fQeqoQLkDgBji4jGWodiXy774Ld5RAXFpIxoXOraiONlMLQtsIhjPumm+8qG
  7hpIytVhOlexZvvBGl+794+ayMku8a8vh4TRThePgE1c5QnGQfVUD4ZR4xjW6eT+
  3mj+q8hfK1VyX8fz4OywwaPMSN9TFCd3lH0+lH/zMpniy4jgX3kCkRdGmXWi6eih
  zR1E0Hgstv17/5td9e7dTCPbZ36ZYRbyctOX1DxrRRtcGa1x0j5iCQ==
  =lOTh
  —–END PGP SIGNATURE—–

 8. Dem måste ju vara helt sjuka. Hur kan man mordhota någon för att de skriver i en blogg och sen samtidigt kritisera mellanöstern för att vara odemokratiskt och inte ha fri press ?

  Vilken dubbelmoral.

  Det är ingen skillnad på dessa mordhotare och diktaturer.

 9. Ett bevis på att vi ”vinner” denna informationskamp är just dessa kräks uppenbara desperation också. När man inser att man inte kan vinna genom argumentation tar man till personangrepp och hotelser. Stå på dig Rawia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: