Israeliska soldater mot palestinsk fåraherde

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

4 svar

 1. vet inte om det var bara min dator, men ljudet tog slut mitt i. Hursomhelst såg man ju vad som hände. Jag skulle vilja veta hur mycket av de israeliska soldaternas galenskap som kommer uppifrån och hur mycket som kommer av att de är frustrerade uttråkade unga.

 2. Pia,

  Jag har visat en video här förut som berättar vad israeliska soldater (som har dåligt samvete) har berättat. Ska lägga ut flera snart.

 3. Vill tacka för din blogg!
  Jag läser den numera som en dagstidning. Bla för att här hittar man det man inte hittar annars. Jag har otåligt letat runt efter information om det som händer i världen, och här har jag hittat ett mycket intressant forum.
  Egentligen vill jag, som många andra, bara leva mitt liv och göra mina grejer, men kriget i Irak ramlade in i vardagsrummet liksom konflikten i MÖ.
  Jag är varken palestinier eller jude. Marocko är dock som mitt andra land så situationen i MÖ känns levande för mig. Annars är jag hur svensk som helst.
  Det är så viktigt att det löser sig i Israel-Palestina. Speciellt för palestinierna för det är Israel som hela tiden har bollen. Problemet är bara att de sitter på den istället för att handla rättvist och demokratiskt. Men en dag ska sanningen segra. Det måste bara det.
  Och vapnet är att sprida information. Förut skrev jag insändare men internet är ju ett underbart medium faktiskt. Så keep on! Jag för kaveln vidare!

 4. Tack Tuvalis

  Jag gör så gått jag kan, jag vet att jag inte har skrivit tillräckligt men ibland behöver jag bara insupa information får att se åt vilket håll det lutar.

  Det ser inte bra ut just nu. Inte någon stans. Men jag ska väl finna orka att formulera det bit för bit…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: