Arabfitta, Muslimfitta, Palestinafitta

hnyah_03.jpg

En död palestinsk terrorist

Jag har sedan ifredags försökt hänga med och berätta om den massaker som staten Israel gör sig skyldig till mot civilbefolkningen i Gaza.

Sedan dess har blodhundarna varit igång. Massor av kommentarer har ramlat in med hot om ond bråd död och våldtäkt. Jag har blivit kallad för allt möjligt utom mitt rätta namn. Man har använt kända svenska namn när man skrivit till mig, inklusive Vänsterpartiets Lars Ohly. Man har skrivit under med namn som trogna läsare och kommentatorer har på den här bloggen. Men idag ramlar även en massa dödshot in.

Här är några smakprover:

 omar | omar@rawiomorra.com | omar.se | IP: 72.9.100.205

Hej Rawio Morra
Har polisen kontaktat dig angående alla antisemitiska inlägg? Eller
möjligtvis säpo kanske.
Eventuellt kommer Mossad och knackar på och du får sitta på Ehud Olmerts
högra sida och bli rådgivare i utrikesfrågor som gäller israel-palestina
konflikten.
Eventuellt kan du få bli hans alldelles egen glädjeflicka också!
Som belöning kan du få en eget trädgårsland på en muslimsk begravningsplats!
Omar


 och

Mossad | mossad@israeldefens.is | IP: 91.121.7.211

We are coming after you!

 Av någon idiotisk anledning tror dessa satans ynkryggar som till råga på allt använder muslimska namn, att detta skrämmer mig! Att jag som arabisk muslimsk kvinna skulle rodna och börja gråta när jag läser ordet fitta eller kuk. Eller att jag, som palestinier som övelevt flera massakrer och israeliska invasioner i Libanon, skulle bli rädd för att bli avrättad av Mossad!

Well, era små, små, oändligt små skitar! Jag har avrättats flera gånger om! Första gången var jag tio och ett halvt år gammal. Andra gången var jag tolv, tredje gången var jag sexton och sista gången var jag nitton!

 Så ni kan ta era hot och suga på dem ett tag till! Sen kan ni gärna stoppa upp dem någonstans. Jag är inte bättre än den sämsta av alla tusentals palestinier som avrättatas med pistoler med ljuddämpare på! Eller med sprängmedel. Era hot tar jag uppriktigt sagt som en hedersbetygelse för då skulle jag bli intagen i en församling av de ädlaste palestinier som levat under de senaste hundra åren.

Från en stolt Muslimfitta, Arabfitta och Palestinafitta som inte är rädd för döden! För döden är barmhärtigare än ett liv i Israels våld!

SvD DN SdS Dagbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Annonser

93 svar

 1. Rawia , vi är fler som stöder dej än dessa som hotar. När argumenten saknas kommer hoten fram för dessa beklagansfulla människor. Stå på dej jag stöder dej.

 2. Tack, Egon.

 3. Jaa Rawia jag håller med Egon från Piteå vi är fler som stödjer dig. Det finns inga argument som håller längre för dessa människor.

  Jag står vi din och Palestiniernas sida.

 4. Sen är du ju kvinna också. Av någon anledning är det alltid extra hotfullt med kvinnor som inte håller käften.

  Men därutöver: det här är deras reaktion när du blir upprörd och ledsen över att palestinier slaktas.

  Deras hat är skrämmande. När du visar bilder på barn som mördats. Då är det här som är deras reaktion. Hjärtlöst.

  De reagerar som nazister.

 5. Ja, Uffe, en av dem driver en blog tillägnat muslimtat! Undrar vem polis och säpo är intresserade av egentligen, mig eller honom 🙂
  Och ja, jag är kvinna, enda sättet att argumentera mot en kvinna för dessa idioter är: Fitta! Så har det varit sedan människan gick på alla fyra. Synd att en del aldrig klättrar ner från träden!

  Tack, Nadia.

 6. Rawie, vi stöder dig. Fortsätt att belysa denna fråga.. Låt hela världen få veta.

 7. Tack, helfr.

 8. Rawia!

  Jag skäms som en hund när jag ser dessa Israel-supporters mail. jag tror dessutom att 90 % av israels försvarare skäms när de ser hur dessa kryp agerar. Jag hoppas i alla fall att de gör det.

  En av dessa är polisanmäld efter att ha förlöpit sig på min blogg, vi kanske får trycka upp ett formulär at använda varje gång.

  Kan berätta att ett av dessa IP-nummer förekommer redan i en polisutredning angående en annan blogg och – hets mot folkgrupp.

 9. Vi kanske regelmässigt bör publicera IP-numren i.s.f. idiotkommentarerna ??

 10. Rawia trots att jag inte så ofta kommenterar på din blogg så älskar jag den!!!! Vi alla stödjer dig för ALLT. TACK TACK TACK…..

  Dessutom, varför polisanmäler du inte dom som har skickat mailen, själv ser jag det som något allvarligt!

 11. Jinge,

  Ja, Jag tänker publicera IP-adresser omgående i fortsättningen! Grejen är den att i mitt fall är det nog flera stycken som gaddat ihop sig från flera länder. Men alla är abuseanmälda!

  Polisanmälningar i fortsättningen är ett måste. Jag vill gärna se det där formuläret.

 12. Niclas,

  Tack själv! Det är verklighen glädjande att höra. Det är just för folk som du som jag skriver. De andra har jag inget hopp om längre.

  Tycker att de ska skickas till Jabalia allihop så de får se VAD det är de försvarar!

 13. Tack för att du orkar med allt elände.

 14. Rawia!! Jag är stolt över dig!!!! Du har verkligen lyckats reta galfebern av de!!! Du har visat alla andra vad Israel verkligen håller på med! Du har verkligen dragit ditt strå till stacken!

 15. Uppenbart från flera länder. Robert Fisk skrev en gång om det märkvärdiga att dessa hot aldrig kom från Israel. Där fanns en saklig debatt. Alltid kom det från Israels ”vänner” i utlandet.

  Verkar stämma här också.

 16. Och Araber behöver verkligen sådana kvinnor!! Vågar ta plats, vågar säga ifrån (åt båda hållen;) ) Skulle det arabiska världen haft flera sådana kvinnor vid makten, så hadde det arabiska folket mått betydligt bättre!

 17. Ja, jag får aldrig hot från Israel, men en och annan låter som om han har varit med och dödat barn. Sådant går inte att dölja, det luktar även via email.

  Tack allihop, Hampus, Mikael och Moe. Jag slipper ju stå framför en stridsvagn trots allt!

 18. Jag kan trösta er med att Hororna i Säkerhetsrådet har tagit en resolution om nya sanktioner! Mot IRAN!

  Hur många dibarn har IRAN dödat den här veckan?

 19. Sen vill jag bjuda dessa människor på lite bilder så att det stilla deras kåthet (på arabblod):
  http://www.soundofegypt.com/palestinian/adult/iman_1.htm
  Sen vill jag ge en lista på vad de har åstakommit:
  http://www.soundofegypt.com/palestinian/adult/massacres.htm#TOP

  Går gärna och blädra era jävlar! Ni kommer att få multi orgasmer!!

 20. Iran har fått sanktioner för de anrikar uran.
  Om de bygger en atombomb är det israel de släpper den på först.
  Då blir det den tredje atom bomben som släpps på människor isåfall.
  Har Israel kärnvapen?
  Bertil

 21. Ja, Bertil, minst 250 atombomber har Israel enligt alla som kan något om detta. Du kanske ska googla lite på det?

  Iran har lika mycket rätt till kärnkraft som alla andra. De har sagt, och amerikanska underrättelseraporter har sagt, att Iran INTE håller på med att bygga en atombomb. Hoppas att du har läst det.

 22. Det är verkligen fruktansvärt hur Israelvännerna beter sig. De har uppenbarligen inga bättre argument än så här. Det är även talande att de använder sig av öppna proxyservrar (de två IP-addresserna är rätt kända och tror tillhöra Tor Project)

  Och vad ska man säga om säkerhetsrådsresolutionen mot Iran? Ska man skratta eller gråta? Israel slaktar spädbarn på löpande band och världen reagerar med en axelryckning samtidigt som de fördömer palestiniernas (!) våld. Hundra palestinska liv mot ett israeliskt. Men så är ju israelerna det av Gud utvalda herrefolket också, så det kanske inte är så konstigt. Men det luktar lite väl mycket Lidice 1942 över israelernas agerande.

  Ja det är ju fullkomligt uppenbart att Iran är ett större hot än Israel mot internationell fred och säkerhet. De har ju skägg och så, och sånt vet vi ju vad det leder till.

 23. Tjena Bertil, nu ser jag att du använder samma stavning och gör samma fel som den som hotat mig. Jag behåller din kommentar och det är färdigt diskuterat för dig här!!!

 24. Hej Rawia,
  Din blogg är den enda som är värd att läsa.
  Du är beundransvärd!!
  Lite vid sidan om kan jag berätta att en gäst till STI i Jerusalem blev mycket försenad pga att ortodoxa judar inte ville sitta i samma buss som en kvinna.

 25. Tack ska ni ha allihop!

 26. Ni läste väl Nörklits hemska dikt?

  http://esbati.blogspot.com/2008/03/ett-barn-r-begravet-i-gaza.html

  Det är sällan ord kan vara lika fasansfulla som bilder.

 27. Bertil: Skojar du med oss när du undrar om Israel har kärnvapen? Varför tror du att Mordechai Vanunu satt i fängelse i 18 år (å andra sidan är han knappast fri nu heller)? Kärnvapenprogrammet utvecklades tillsammans med Sydafrika från slutet av 1960-talet (det är kanske något poetiskt med att det var de två apartheidstaterna som samarbetade).

  Iran, å andra sidan, har varit the good guy som har skrivit på NPT, som klart och tydligt ger stater rätt att utveckla kärnkraft för fredliga syften (artikel IV). Israel (plus Indien och Pakistan) har för sin del vägrat att skriva under NPT med hänvisning till att fördraget begränsar rätten till kärnvapen, att det ”låser in” de stater som hade eller inte hade kärnvapenkapacitet innan avtalets författande. Alltså är det rätt tydligt att Israel INTE vill ha kärnkraft i fredliga syften.

  Det rationella för Iran, i ljuset av Israels agerande, vore att utnyttja artikel X av NPT, och träda ur avtalet. På så sätt skulle vi slippa säkerhetsrådsdiskussionerna om Iran följer NPT (vilket de gör) eller inte. Å andra sidan så skulle med största sannolikhet apartheidstatens största mecenat i väst utnyttja kapitel VII i FN-stadgan och försöka föra in sanktioner mot Iran genom artikel 39 (och 40 eller 41). Så hur Iran än vänder sig har de häcken bakåt. Så blir det när FN är en nickedocka i händerna på stormakterna.

 28. Tack Knut! Blir så glad varje gång någon av er orkar svara på dessa frågor!

  Hälsningar
  Rawia

 29. Kunde inte säga det bättre Knut 😉 hehe

 30. Rawia!

  puss på din ena kind.. och puss på den andra.. och en lång fin kram och puss på din panna.

  kanske har dom inga svar..
  kanske är dom ickemänniskor..
  kanske hemsöks dom inte av några änglar, fina människor eller glada barn.. utan endast av onda demoner..
  eller kanske mår dom själva dåligt över att sprattla i sin ”väns” stinkande avlopp.. och att dom håller på att kvävas (man får den uppfattningen när man läser kommentarerna..)

  Eller.. kanske är deras största fiender här i livet i tur och ordning
  – Sanningen
  – Mänskligheten
  – Oskyldig Barn och deras kroppsdelar

  Eller så är det kanske bara så att dom vet att du har så mycket rätt i det du skriver och att du gör det så fruktansvärt superbra – så att dom känner sig så små, utan argument, ensamma och besegrade – så dom reagerar på det viset..

  Men sant är att du inte för 2 sekunder ska låta dom och deras kommentarer beröra dig.. Ni befinner er inte på samma nivå.. Dom är som sagt någonstans långt ner i mörkret, kravlande i sin ”väns” stinkande avlopp….

  Hade jag inte varit övertygad om att du inte kommer att låta dom tysta dig.. så hade jag sagt att du inte ska låta dom göra det..

  Stort Tack för en jättebra blogg… helt klart den bästa…

 31. Tack snälla Daugava!

  Nu rodnade jag för första gången idag 🙂

 32. Fy f*n va hemska människor som kommenterar din blogg Rawia!!!! Hoppas du kan koppla bort dedär elaka orden. Kan bara säga att när rationella argument för det man sysslar med och understöder försvinner så finns det bara hatiska påhopp kvar…

  Jag har läst din blogg innan jag ens har tittat på tidningarna för att få info om Gaza under de senaste dagarna. Din blogg är jätteviktig, hoppas du orkar hålla på trots att de försöker knäcka dej.

  Varma hälsningar från Helsingfors!

 33. Tusen Tack Pia!

 34. Rawia Morra
  Tycker fortfarande du är orättvis och anar ugglor i mossen, bara för att min kommentering liknar han omar eller någon annan nät filur. Kan förstå att det är ansträngande med massa hot. Men jag tycker det känns hotfullt och kränkande att bli utpekad. jag vill att du tar bort kommentaren jag syftar på.

  Jag tycker att du kan publicera mina inlägg och svara på frågan vilken skillnad ser du på hamas mot fatah och libanonsregering, arme mot hizbollah, syrien.
  Bertil

 35. Bertil, lägg av nu!

  Om du inte har gjort nåt så behöver du inte oroa dig för nåt!

  Det är ingen hemlighet vad jag tycker om Hamas, Fatah, Libanon etc. Läs på i min blogg! Eller tycker du att jag ska skriva om alltihop? Flera hundra inlägg?

 36. Jag ser hamas och fatah som två motsatser.
  Även hizbollah, syrien och libanonsregering.
  De företräder väl två olika ideologier och trosinriktningar.
  Ideologiskt vet jag inte riktigt skillnaden men trosmässigt är det väl shia mot sunni?
  Arbetar druserna med libanons regering, eller mot?

 37. Nej Bertil! Fatah och Hamas var motsatser fram till Onsdags! Nu är de inte det! Detta är vad Israel har åstadkommit med sitt blodbad!

  Shia och sunni mot varandra är också fel!

  Druserna i Libanon är delade. En del stödjer oppositionen en del stödjer den sittande regeringen. Sök på Libanon på min blogg och läs på!

 38. Arbetar israel med libanons regering på samma sätt, som jordaniens regering respekterar israel.
  När israeliska styrkor anföll södra libanon, så gjorde libanons regering inget motstånd och israels arme lät dem vara. Är det rädsla det handlar om, eller samarbete mot hizbollah.
  Kan det vara så att israel, vill samarbeta med fatah, för att störta hamas, och likadant i libanon. Ett samarbete med libanons regering?
  Har usa möjligtvis ett finger med i det hela!?

 39. Bertil, varför vill du att Rawia ska skriva en hel 10 poängs-uppsats just för dig? Varför skulle du vara så viktig för henne och varför är hon så viktig för dig?

 40. Angående libanon kan du fortfarande läsa mina gamla inlägg!

  När det gäller Fatah så förstår jag inte hur man kan störta Hamas när man slaktade ett Fatahområde, Jabalia, med Fatahs flaggor vajande på vartenda hus!

 41. Du är för övrigt inte ensam om att få just det här kreativa fitt-epitetet.
  http://www.aftonbladet.se/kultur/huvudartikel/article287729.ab

 42. Förövrigt, Israel bombade libanons armé, vilket du tycks ha förträngt.

 43. Tack Uffe, Jag tänkte faktiskt på Åsa Linderborg Idag och hennes artikel men orkade inte leta fram den. Mycket läsvärt.

 44. Och du Hampus, Nu fick du mig att garva för första gången på en vecka! 🙂

 45. Va bra då! 😀

 46. Nej jag ska söka på google angående konflikten.
  Men jag tycker att det är intressant vad palestinierna själva tycker om hamas och fatah. Det var inte så länge sedan de sköt på varandra och nu är de vänner.
  Har kompisar som är assyrier och de kallar israel för värsta mördarlandet, fastän de har en kristen bakgrund. De tycker även att vissa muslimer kan vara hatiska mot dem.
  Många assyrier har en helt annan hållning till denna konflikt än tex palestinier har, tycker jag mig ha märkt. De kanske har bott länge i sverige och blivit försvenskade. Reaktionen bland assyrier här i sverige var kraftigare när israel anföll hizbollah än denna konflikt. Men det har väl med synen på deras hemland. Båda folkgrupperna palestinier och assyrier har väl ganska starka band till sitt hemland och israel har härjat mot fundamentalister i båda länderna.
  En fråga som också är intressant är att flera kristna folkgrupper som bott i mellanöstern lika länge eller längre än muslimer har i stor omfattning fördrivits ifrån sina hemländer. Då tänker jag speciellt på kristna i irak (Iarmenier?)
  Hur som helst kan man få intrycket att det ofta är flera muslimer ifrån irak som kommer till sverige. Men faktiskt en stor andel är kristna araber ifrån Irak, en betydande andel har jag hört. Vet inte hur många det är men det är ändå intressant.
  alias Bertil

 47. Rawia,
  kan du inte hota dem al-kida nästa gång de skriver? Då kanske de inser hur fåningt de beter sig.

 48. Jo, Marcin, kanske det! 🙂

  Och Bertil, jag har aldrig hört om irakiska armenier.

  Och för din information: Den absoluta majoriteten kristna i MÖ hatar Israel mer än muslimerna gör. För det är de som förloror mer än muslimerna och därför att apartheidstaten ser ingen skillnad på kristen och muslim. Flera tusen donums mark har nyligen stulits från kristna församlingar för att bygga bosättningar på!

  Resan kan du väl googla på själv! Snälla!

 49. Jag tror att alla dessa bilder som visas på skadade palestinier kan orsaka mer smärta än glädje. För de som upplevt konflikten på nära håll. När flera palestinier som bott i sverige tittar på liknande våldsscener så kanske traumatiska krigsminnen väcks upp om lidande och sorg. Det kallas väl posttraumatiskt syndrom.
  Men bloggar som skrivs av palestinier om denna konflikt, kanske gestaltar sina traumatiska minnen i texten som skriv i sin blog.
  Då tänkte jag denna som exempel. Men det finns andra palestinablogar där blogförfattaren inte har samma minnen och är svensk. Har den personen rätt att skriva kritiska inlägg mot israel, jämfört med de som har traumatiska minnen eller nära personlig anknytning till palestina-israel konflikten.
  Bertil
  De kanske inte har den erfarenheten som krävs för att skriva såsom det görs på denna?!

 50. Har jag rätt att skriva kritiska texter om Pol Pot trots att jag inte drabbats? Eller om Hitler trots att jag intre drabbats?

 51. 4 av de palestinska skadade som flyttades till Egypten igår har avlidit!

  124 har således dödats sedan onsdags.

 52. Nu är det sängdags.
  Godnatt hoppas att det inte blir fler flygräder inatt!

 53. Tack Bertil och godnatt!

 54. God natt Bertil!

 55. Nej, det är jag som ska tacka för en alldeles utmärkt blogg. Medan medierna har fullt upp att skriva om melodifestivalen så är din sida alldeles oumbärlig för oss som vill ha information om mellanöstern i allmänhet, och Palestina och Libanon i synnerhet.

  تصبحين على خير

 56. تصبح على ألف خير
  Inte visste jag att du kunde arabiska?

  Du får hemskt gärna berätta om Tor Project! imorgon om du har tid och ork! Jag har be dig hela kvällen men nåt kom hela tiden i vägen.

  God natt och sov gott!

 57. Bertil!
  Förlåt mig mig för denna frågan, vad svamlar du om? ”palestinier och assyrier har väl ganska starka band till sitt hemland”. Inget illa om assyrier men var ligger deras hemland? Eller du menar väl hemländer?
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Assyrier
  Sen vill jag säga en hemlighet: Det finns muslimska, kristna och judiska Palestinier. Så det är mer konstigt att vissa kristna sympatiserar med Israel.

 58. Hej, jag läser inte din blogg och vet inte så mycket om den men sådana hot och hemska inlägg ska ingen ha.

  Vet du hur du spårar ip nummer? Ifall du är intresserad av det? Det resulterar iallafall i att människorna som skrivit sådana saker blir av med sin internetuppkoppling om du anmäler till deras ISP och när det gäller dödshot så kan du även på så vis polisanmäla.

  Du kan ju hojta till på min blogg i sånt fall så kan jag maila hur du ska göra. Många människor skriver ju bara sånt där för att de tror att de är anonyma på nätet, det brukar hjälpa att visa för dem att de inte är det.

 59. Tusen tack, Mia!

  Hör säkert av mig till din blog!

  Hälsningar
  Rawia

 60. Hemskt att det finns sådana människor i sverige som måste ta till dödshot för att försöka påverka. Kämpa på, gillar din blogg väldig mycket.

 61. Tack, snälla Jocke!

 62. Hej Rawia!

  Jag är bestört över det palestinierna utsätts för. När den etablerade media allt mer liknar en blandning av sportbladet, tv-guiden och blondinbellas blogg är din blogg en frisk fläkt i etern. Fortsätt på bara!

  Och alla ni som tror att ni åstadkommer något med hot är helt fel ute. T o m sverigedemokrater (signaturen Mia on mars 3, 2008
  at 11:50 pm) blir upprörda!

  Tor Project: http://www.torproject.org/index.html.se

  Kortfattat är det ett sätt att bli någorlunda anonym på nätet. Kan fungera mot enskilda bloggare men sannolikt ej mot storebror.

 63. PS: Missförstå mig inte – Sverigedemokraterna är starkt proisraeliska varför jag tycker det är extra roligt att vi alla trotts allt står för vissa grundläggande värderingar att hot och våld ska fördömas!

  Bra jobbat Mia.

 64. Tack, Palle!

  Som du kanske ser, när det kommer till sanningens ögonblick, spelar det ingen roll vad man har för partitillhörighet! Antigen applåderar man ondskan, eller bekämpar den!

 65. Din blogg är jättebra Rawia. Jag får brev på posten varje vecka med hakkors och dödshot. Antagligen från de som är oroade över kvinnoförtryck i muslimska samhällen.

 66. T.o.m. Sverigedemokrater blir upprörda?

  Hot och förtal från Sverigedemokraterna står som SPÖN i backen!!

  Larva dig inte!

 67. Tack ska du ha Omar! Tyvärr har jag fått så många hot med namn Mohammed och Omar att jag måste klicka på din länk först för att vara säker på att det är du. Annars skriver de i ditt namn och länkar till nån skitsida med naziinnehåll.

  Hälsningar
  Rawia

 68. Rawia lite om armenier i Irak. Mina grannar i Irak var armenier. Många armenier fick skydd i Irak när de var problem i Turkiet för många många år sedan.

 69. Håller med Jinge, Rawia!

  Du är bra larvig just nu! 😦

 70. Alla Sverigedemokrater hotar inte, alla Israelvänner hotar inte. Det är bara det att det är vanligt ur de grupperna. Vi ska fortfarande vara glada över de som ännu blir förfärade över det.

 71. Apropå könsordsdebatten. När Olmert attackerade Libanon blev jag lika förtvivlat rasande över detta dumdristiga blodbad som jag blir idag över attacken mot Gaza. Dårarnas handling. De som icke tänka kan med hjärnan ännu mindre hjärtat utan med något som sitter längre ned. Jag hade inte internet då och ville bara få utlopp för min avsky så jag ringde israeliska kunsulatet och sade tre ord på deras telefonsvarare. Jag sade OLMERT ÄR EN KUK. Inte skulle han höra det och det hjälper föga men jag tänkte att alltid retar det någon. För någon
  skulle ju lyssna av.

 72. Tack, Hampus, det är precis det jag menade!

 73. Det är förbannat magstarkt att läsa att Sverigedemokrater beklagar hot mot dig Rawia. Det finns egentligen bara EN grupp i Sverige som är RIKTIGT hatiska mot muslimer och det är just det nazianstuckna Sverigedemokraterna. Jag får ofta radera kommentarer skrivna av kända sverigedemokrater, dessutom har jag själv hotats av dessa ett antal gånger. Varför? Jo därför att jag pekar på bland annat deras muslimhat.

  Och här ”beklagar” de hoten, hot som sannolikt kommer från – Sverigedemokrater!?

  Fy faan så cyniskt!

 74. Jnge,

  Om det finns Sverigedemokrater som beklagar att jag som arabisk muslimsk kvinna blir hotad, kan jag inte annat än respektera det. Det är väl bra att alla inte är samma skrot och korn? Eller hur man nu ska uttrycka det.
  Men det är klart, du har ju en poäng där, du med. Det är himla svårt det här.

 75. Rawia, det vore mer hedervärt att inte låta hoten påverka dig. Att publicera dem visar ju bara att de ger effekt och ger incitament till andra att fortsätta med patetiska emailhot. Jag förstår att det kan vara frestande att publicera dem, det ger ju givetvis sympatier osv men det vore ännu starkare att inte reagera på dem (utom eventuell polisanmälan, eftersom detta kan ge konkret positiv effekt). Det finns en annan dimension också… genom att lyfta fram de värsta exemplen av dina motståndare (eller vad man nu ska kalla dem) så sänker du nivån ytterligare och gör konstruktiv debatt ännu möjligare.

 76. David,

  Jag förstår din ståndpunkt men hur roligt tror du det känns att få ett dödshot varannan minut när du har småbarn hemma?

  Jag ska lägga ut IP-adresserna för då finns de kvar. Min papperskorg svämmar över och förhoppningsvis är det någon ute i samhället som vill ta tag i det här. Som du vet är jag inte den enda bloggaren i Sverige som blir utsatt för det här.

 77. Jag har noteret att galningar kommenterar på diverse bloggar i mitt namn som desperata försök att sprida hat mot muslimer. Ungefär som de där meddelandena från Al-Qaida som ”tar på sig skulden” kan jag tänka mig.

 78. Ja, Mohammed, Jag tror att det så det går till med al-Qaida och mycket annat!

 79. Eftersom någon tyckte det var kul att nämna mig här så får jag väl svara.

  1. Jag är inte på något vis politiskt aktiv Sverigedemokrat. Kan meddela att jag i senaste valet röstade på Piratpartiet.

  2. Vad Sverigedemokrater generellt gör kan jag inte ansvara för och har heller inte så stor aning om ärligt talat. Men de kommentarer som Rawia fått är riktigt vidriga och jag skulle aldrig på något vis tycka att sådant är okej. Vem det än drabbade.

  3. Vad Jinge tycker om mig kan jag inte riktigt säga något om. Jinge känner inte mig. Jinge känner inte till mina personliga politiska åsikter och Jinge vet förmodligen inte heller att jag inte är helt svensk själv.

  Om Jinge vill döma mig och utsätta mig för sina egna förutfattade meningar så får han väl göra det. Det säger mer om honom än om mig.

  I slutänden, bortom allt politiskt, så är Rawia kvinna och även jag. Och hur mycket vi än kanske skulle gräla om precis allt möjligt annat så är jag ändå på hennes sida just pga det. Speciellt när det gäller hot och trakasserier och speciellt eftersom de flesta av dem verkar vara uttalade av män.

  Det spelar ingen roll om hon är muslim, vänsterpartist, rabiatfeminist, nazist, mormon eller utomjording. Även om hon nu avskydde mig skulle jag ändå stå på hennes sida när det gäller sånt här. Kvinnosolidaritet före allt. Punkt.

 80. Rawia, tack för att du finns, kämpar och orkar.

 81. Tack själv Per! Orkar folk överleva med avslitna ben och armar så ska jag orka ta lite skit också!

 82. Citat Jinge on mars 4, 2008
  at 7:25 :

  ”T.o.m. Sverigedemokrater blir upprörda?

  Hot och förtal från Sverigedemokraterna står som SPÖN i backen!!

  Larva dig inte!”

  Det är nog mest zionisten Ted Ekeroth och kretsen runt honom som står för förtal. Resten av SD:are är mycket dåligt insatta och har noll koll på det mesta. Mia ovan är ett bra exempel: man har en vag uppfattning om att invandringen är dåligt för Sverige – men sen har man ingen aning hur och vad man kan göra åt saken. Lätt måltavla för de talföra zionisterna…

  Jag ser även att det kanske inte har kommit fram att jag ville diskret varna Rawia för att lämna ut loggupgifter till vem som helst, speciellt inte till en som hänger på diverse högerextremistiska sajter.

 83. Vilka logguppgifter Palle? Jag lämnar aldrig ut logguppgifter till NÅN, så klart!!!

 84. Din blogg är en fantastisk tillgång. De lågsinta epostarna förtjänar endast förakt.

 85. Tack Daniel!

 86. Rawia Morra, vackra och stolta människa, du är en ledstjärna för så många!
  Det är bra att du finns!

 87. Tack snälla Sara! 🙂

 88. Palle – Vem i helvete har sagt att jag är Sverigedemokrat? Och hur kan du bedöma vad jag har eller inte har någon aning om? Jag skriver praktiskt taget aldrig om politik på min blogg och definitivt inte något på större argumentativt allvar.

  Är detta någon slags skämt? Vad är ni för konstiga jävla människor?

  Och vad är detta om att Rawia ska lämna ut logguppgifter? Jag erbjöd mig att förklara hur man gör för att spåra och anmäla, inte fan behöver jag tillgång till hennes loggar för det. Jag skulle aldrig ens fråga om något så idiotiskt.

 89. Jag förstår ärligt talat inte hur jag helt plötsligt blev utsatt för någon slags hatkampanj här från helt okända människor, bara för att jag frågade om jag kunde hjälpa Rawia med tips om hur man spårar dem som hotat henne.

  Fy skäms på mig för att jag hade mage att göra något så vedervärdigt och hemskt.

  Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

 90. Skitsamma. Jag orkar inte. Du kan radera alla mina kommentarer här.

 91. […] Hate, Jews, Racism, Religion — Lorenzo E. Danielsson @ 02:08 If you can read Swedish, this is an interesting […]

 92. Mia,

  Jag hoppas att det är Ok att jag lägger ut dina kommentarer ändå för det är viktig att du får säga ifrån. Säga som det är.

  Är du inte Sverigedemokrat så ska det väl framgå tydligt och klart!
  Du är den modigaste och snällaste tjejen jag råkat på, på mycket läng!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: