En svart ond joker eller en nersotad tomte?

1181566878.jpg

 

Jinge skrev två blogginlägg om bin Ladin här och här efter en överraskande kommentar av en de trogna bloggbesökarna på Jinges blog, Jan Viklund. Det var läsvärda inlägg då färre och färre av oss tror att Usama finns på riktigt idag. Själv är jag road ibland, tänker mest på Muppet Show av någon anledning, särskilt efter den senaste skepnaden han visade, en nersotad  tomte som glidit nerför en alltför smal skorssten, med en rejäl och stel buske till skägg och mindre buske till mustasch. Jag ser honom mest idag som en joker, en ond svart joker som man slänger in i spelet när det helst passar. Behöver man döda ett extra stort antal människor någonstans, ja, då gäller det bara att låta den nersotade tomten ta deras namn i sin mun i positiva ordalag.

 Nu lär den nersotade tomten sagt att Jihad kommer att utvidags till att innefatta kampen för ett eget land för palestinierna.

Som om det inte fanns tillräckligt med elände i Palestina. Hur skulle det gå till? Ska man spränga palestinska höghus i luften, som man gjorde i Algeriet? Och vad ska det innebära för palestinierna? Kommer någon att bry sig om alla palestinier avrättas kollektivt? Nej, så klart! Himla lägligt! Eller hur?

 Någon! Skona oss från den ”kampen”. 

 AfterDowningStreet.org

 SvD  DN Dagen 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: