Helvetet är äntligen över

Från och med imorgon klockan 08:00 är min grabb välkommen till en privatskola, med sin växtvärk och allt! Helvetet med Kvarnbäcksskolan är definitivt över. Inget mer tjafs om vad han får äta som barn med muslimskt påbrå, ingen mobbning eller utbränd personal och inget gnäll om brist på resurser.
Annonser

2 svar

 1. hur har det gått idag på den nya skolan :)?

  har du satt dit fähunden?

  kram c

 2. Hej Cajsa,
  Jag föredrar att kalla henne hurtiga turbofröken.
  Jag har varit i nya skolan igår och idag gick jag dit med grabben. Han var som i trans när han fattade att han skulle slippa gå till Kvarnbäcken i fortsättninigen. Och när han kom hem var han lyrisk. Han sa:”Mamma, till och med tanten som lagar mat är jättesnäll. Hon kommer nog aldrig att förbjuda mig att äta något.” och så lite senare sa han: ”Tänk mamma, ingen skrek på hela dagen! och alla var så snälla mot varandra!”
  Ja, då gick jag och lade mig och sov gott i flera timmar.
  Fick email från rektorn där hon önskar att Esmatt skulle få det bra där, och jag känner spontant att hur det än blir där, kommer det att vara himmelriket jämfört med hur han haft det på Kvarnbäcken. Jag kommer aldrig att förlåta mig själv att jag lät det gå så långt! Hur som helst är ansvaret för honom mitt och endast mitt och jag svek och lät honom gå till en sådan omänsklig inrättning där man varken gillar eller respekterar barn! Och där man kan uttala sig om barn så som fröken hurtig gjorde. Det kommer att gnaga i mitt hjärta även när jag ligger i graven.
  Fredagen är vikt till hennes ära. Jag ska anmäla henne och skolan!
  Kram
  Rawia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: